Došlo je do problema pri učitavanju komentara.

Transfer .RS i .СРБ domena

Portal za podršku  »  Baza znanja  »  Pregled članka

  Štampa

Transfer domena podrazumeva promenu ovlašćenog registra domena, odnosno provajdera koji je nadležan za domen i kome se plaća godišnja registracija domena.

 

Po novim pravilima, od 26.07.2016, za transfer .RS ili .СРБ domena potrebno je od trenutno nadležnog (starog) provajdera zatražiti autorizacioni EPP kôd, a novom provajderu (Ovlašćenom Registru) treba uputiti zahtev za transfer uz dobijeni autorizacioni kôd.


* Ako domen prenosite sa drugog provajdera na DreamWeb, obratite se prvo trenutno nadležnom (starom) provajderu i zatražite iniciranje transfera i EPP autorizacioni kôd. Pre toga je važno da budete sigurni da je email adresa administrativnog kontakta u whois bazi domena ispravna, jer će Vam autorizacioni kôd biti poslat na tu email adresu. Ako niste sigurni koja je email adresa administrativnog kontakta domena, proverite i to sa provajderom.

 

Nakon dobijanja potrebnog kôda, možete poručiti transfer, na sledećoj adresi... http://www.dreamwebhosting.net/domeni-transfer.php


* Ako domen prenosite sa DreamWeb na drugog provajdera, transfer i slanje EPP kôda možete inicirati samostalno u našem korisničkom portalu, po uputstvu na sledećoj adresi...

 

https://helpdesk.dreamweb.rs/sr/baza-znanja/article/epp-autorizacioni-kod-za-transfer

 


Podeli na
Da li Vam je ovaj članak koristio?  

Povezani članci

© DreamWeb | Hosting