Došlo je do problema pri učitavanju komentara.

R1Soft Backup - Povraćaj baze podataka

Portal za podršku  »  Baza znanja  »  Pregled članka

  Štampa

R1Soft bekap sistem omogućava potpuno samostalan povraćaj baze podatake sa bilo koje verzije rezervne kopije.

Ukoliko u cPanelu ne postoji R1Soft Backup opcija u okviru Files sekcije, na Vašem serveru se koristi drugačiji backup sistem, za koji možete naći uputstvo za povraćaj baze OVDE.

 

VAŽNO: Bazu NE treba brisati pre povraćaja. Neophodno je da baza postoji da bi u nju mogao da se obavi povraćaj sadržaja.

Ukoliko ste bazu već obrisali iz cPanel-a, potrebno je da kreirate novu bazu identičnog naziva, pre iniciranja ovog povraćaja! 

NAPOMENA: Povraćaj baze sa velikom količinom podataka, može trajati dugo, a u interfejsu može delovati kao da se ništa ne dešava dok je povraćaj u toku, što je sasvim u redu i samo treba sačekati obaveštenje o ishodu na toj stranici. Ako zatvorite prozor sa statusom povraćaja baze ili se izlogujete sa bekap servera, povraćaj će i dalje biti aktivan u pozadini, ali tako više nećete imati mogućnost da utvrdite kada je povraćaj završen i jedini način je da se obratite tehničkoj podršci da to proverite. Prilikom povraćaja baze se prethodno briše kompletan sadržaj baze, pa se kreiraju i vraćaju jedna po jedna tabela.

 

  1. Upravljačkom panelu bekap sistema pristupate kroz Vaš cPanel nalog klikom na ikonicu R1Soft backup u okviru Files sekcije.

    DreamWeb Backup 
     
  2. U koloni pored odgovarajuće verzije rezervne kopije kliknite na ikonicu Browse Databases.

    Browse Databases
     
     
  3. Odaberite bazu sa liste i kliknite na dugme Restore Selected.

    Restore Selected  
  4. Prikazaće Vam se prozor sa trenutnim statusom povraćaja. Nakon što se ovaj proces zavši, kao potvrdu uspešnog povraćaja, videćete poruku kao na slici ispod.

    DB restore completed

 

 


Podeli na
Da li Vam je ovaj članak koristio?  

Povezani članci

© DreamWeb | Hosting