Došlo je do problema pri učitavanju komentara.

Podešavanje RoundCube WebMail aplikacije

Portal za podršku  »  Baza znanja  »  Pregled članka

  Štampa

Nakon što pristupite WebMailu u RoundCube aplikaciji možete postaviti dodatna podešavanja vezana za Vaš email nalog, kao što su potpis u porukama koje šaljete iz RoundCube-a i Vaše lične podatke koje će primaoci videti.

 

Predlažemo da pre svega podesite da podrazumevano slanje poruka bude u HTML formatu.

 

Kliknite na Settings, a zatim na Preferences > Composing Messages i za opciju Compose HTML messasges odaberite always i kliknite na Save, kao što je prikazano na slici...

 

 

Takođe je poželjno da promenite i podešavanje vezano za način formiranja poruke prilikom slanja odgovora, tako da poruka koju unosite bude iznad citirane poruke, odabirom stavke "start new message above the quote" iz padajućeg menija u okviru opcije "When replying", kao što je označeno na slici iznad.

 

Da biste podesili lične podatke i potpis pri slanju poruka, u Settings panelu odaberite Identities (Identiteti), a iz Identities panela vašu email adresu, a zatim na otvorenoj strani unesite svoje ime i prezime u polje Display name i potpis u polje Signature. Ako želite u potpis da dodate link ili sliku, kliknite na ikonicu kao što je prikazano na slici...

 

Email osnovna podesavanja

 

Srpski jezik u RoundCube aplikaciji

Ukoliko želite da koristite RoundCube aplikaciju na srpskom jeziku, kliknite na Settings, a zatim iz glavnog menija odaberite Preferences i sekciju (section) User Inerface. Iz padajućeg menija odaberite srpski jezik i kliknite na Save.

 

Izmena jezika

 


Podeli na
Da li Vam je ovaj članak koristio?  

Povezani članci

© DreamWeb | Hosting