Došlo je do problema pri učitavanju komentara.

JetBackup - Povraćaj email naloga

Portal za podršku  »  Baza znanja  »  Pregled članka

  Štampa

JetBackup je backup sistem dostupan na našim novijim serverima koji omogućava potpuno samostalan povraćaj email naloga sa bilo koje verzije rezervne kopije.

 

Ukoliko u cPanelu ne postoji JETBACKUP sekcija, na Vašem serveru se koristi drugačiji backup sistem, za koji možete naći uputstvo za povraćaj email naloga OVDE.

 

VAŽNO: Kada se vrši povraćaj email naloga, sva pošta u tom nalogu primljena nakon datuma odabrane backup verzije sa koje se vrši povraćaj, prilikom povraćaja će biti obrisana! Sadržaj email naloga će biti u potpunosti vraćen na stanje u kome je bio prilikom kreiranja rezervne kopije.

 

  1. Opciji za povraćaj email naloga se pristupa klikom na ikonicu Email Backups u okviru sekcije JetBackup
     

    jetbackup emailbackup 1

  2. Odaberite povraćaj na željeni datum, klikom na link Restore sa desne strane, a nakon toga potvrdite željeni povraćaj štikliranjem opcije "Are you sure you want to restore from selected backup" i klikom na dugme Add to Restore Queue


    jetbackup emailbackup 2

     

 

Nakon ove procedure, na ekranu će se na kratko pojaviti poruka  "Success: The selected backup has been successfully added to the queue". Sa desne strane će se pojaviti link "Download/Restore in Progress (Click for Queue)", a klikom na njega dobija se uvid u trenutni status povraćaja.
 

 

Download /preuzimanje kopije

 

Po sličnom principu, klikom na link Generate Download možete pripremiti kopiju baze za preuzimanje na svoj računar. Klikom na tu opciju će biti kreirana arhiva u GZIP formatu i link za preuzimanje. Važno je imati u vidu da se na ovaj način na serveru može kreiratii samo jedan backup za preuzimanje, bez obzira na to da li je u pitanju backup fajlova/direktorijuma, baze ili nečeg drugog. Svako naredno kreiranje nove backup arhive za preuzimanje izaziva automatsko brisanje prethodno kreirane, pa ukoliko je potrebno preuzeti više različitih backupova, neophodno je svaki posebno preuzeti na računar nakon kreiranja linka za preuzimanje. Takođe imajte u vidu da se kreirana download arhiva automatski briše sa servera nakon 24 sata. Takođe imajte u vidu da se kreirana download arhiva automatski briše sa servera nakon 24 sata.

 

 


Podeli na
Da li Vam je ovaj članak koristio?  

Povezani članci

© DreamWeb | Hosting