Došlo je do problema pri učitavanju komentara.

Gde da postavim fajlove sajta?

Portal za podršku  »  Baza znanja  »  Pregled članka

  Štampa

Kada se pristupite fajlovima u FTP nalogu ili putem "File Manager" opcije u cPanelu, fajlove svog sajta morate smestiti na sledeći način...

 

Na serveru ćete pronaći folder public_html, u koji se smeštaju svi fajlovi i folderi koji treba da budu dostupni na sajtu. Potrebno je da uđete u taj direktorijum (duplim klikom na folder ili ikonicu pored u slučaju cPanel File Managera). U tom folderu ćete naći fajl index.phtml, u kome se nalazi sadržaj naše parking "Under Construction" stranice, koju nakon postavljanja sajta možete i da obrišete, ako nećete imati potrebe da je kasnije koristite. Prekopirate fajlove svog sajta u public_html/ folder. Veoma je bitno da početna strana sajta koja treba da se otvara prva prilikom pristupa ima neki od sledećih naziva: index.htm, index.html, index.shtml ili index.php. Vodite računa da ceo naziv tog fajla i ekstenzije mora biti napisan isključivo malim slovima.

 

Napomena: Podaci za pristup glavnom FTP nalogu (uasername i password) su isti kao i podaci koje koristite za pristup cPanel-u. Dodatne FTP naloge u cPanel-u možete podešavati na strani "FTP Accounts" (FTP nalozi).

 


Podeli na
Da li Vam je ovaj članak koristio?  

Povezani članci

© DreamWeb | Hosting