Došlo je do problema pri učitavanju komentara.

Podešavanje mail naloga u Microsoft Outlook 2007 mail klijentu

Portal za podršku  »  Baza znanja  »  Pregled članka

  Štampa

1. Odaberite Tools > Account Settings...

Outlook menu

 

2. U okviru E-mail taba kliknite na dugme New...

 

Account settings

 

3. Kako bi ručno uneli podešavanja za nalog, čekirajte opciju Manually configure server settings or additional server types i kliknite na Next.

 

Add new

 

4. Kao servis za pristup E-mail nalogu, odaberite Internet E-mail i kliknite na Next.

Internet email

 

5. U okviru Server Information za Account type (tip naloga) odaberite IMAP ili POP3 protokol za prijem pošte i ostala odešavanja za email nalog unesite u formatu prikazanom na slici ispod, a zatim kliknite na More Settings...

 

More settings

 

6. Odaberite tab Outgoing Server i obeležite opcije: My outgoing server (SMTP) requires authentication i Use same settings as my incoming mail server.

Out server

 

7. U istom prozoru kliknite na tab Advanced. Ukoliko ste odabrali IMAP protokol za prijem pošte, broj porta za Incoming server (IMAP) postavite na 143, kao što je obeleženo na slici, a u slučaju da ste odabrali POP3 protokol, broj porta postavite na 110. Za Outgoing server (SMTP) koristite port 587.

 

 

 

8. Nakon što kliknete OK i sačuvate podešavanja, kako bi proverili unete parametre za nalog, u narednom koraku kliknite na Test Account Settings...

 

Test account

 

 

9. Ukoliko ste pratili smernice za podešavanje naloga i pravilno uneli parametre, dobićete ekran kao na slici ispod. Zatvorite ovaj ekran klikom na Close.

 

Account ok

 

10. Kliknite na Next i u sledećem prozoru na Finish. Vaš email nalog je sada podešen.

 


Podeli na
Da li Vam je ovaj članak koristio?  

Povezani članci

© DreamWeb | Hosting