Došlo je do problema pri učitavanju komentara.

cPanel kontakti za obaveštenja sa servera

Portal za podršku  »  Baza znanja  »  Pregled članka

  Štampa

Za svaki hosting nalog se posebno podešava email adresa(e) za prijem obaveštenja sa servera, vezanih za sam hosting nalog (o zauzeću prostora na disku, limitu prostora email naloga, promeni lozinke hosting naloga i tome slično).

 

VAŽNO: Ovo nisu kontakti za prijem obaveštenja o isteku pretplate, računa i za komunikaciju sa tehničkom podrškom! Za dodatne informacije o tome pogledajte i članak Kontakt email adrese i slanje obaveštenja.

 

Ova email adresa je podrazumevano podešena na glavnu email adresu korisničkog naloga, prilikom inicijalne aktivacije novog hosting paketa, ali se naknadno može promeniti i/ili dodati još jedna alternativna adresa.

 

VAŽNO: Bitno je da za ovu namenu bude postavljena najmanje jedna email adresa, koja se redovno koristi, kako bi korisnik blagovremeno imao uvid u sva važna obaveštenja.

 

Podešavanjima vezanim za cPanel obaveštenja se pristupa klikom na ikonicu korisnika u okviru cPanela (1), a zatim na "Contact information" (2), kao na slici ispod:

 

contactinfo1

 

Email adrese za prijem cPanel obaveštenja se unose u prva dva polja (prikazana na slici), pri čemu je potrebno postaviti najmanje jednu email adresu, dok je druga opciona.

 

contactinfo2

 

Na kraju, možete odabrati i konkretna obaveštenja koja želite da primate (predlažemo da budu označena kao na slici):

 

contactinfo3

 

Sve promene je potrebno da sačuvate klikom na dugme "Save" u dnu stranice.

 


Podeli na
Da li Vam je ovaj članak koristio?  

Povezani članci

© DreamWeb | Hosting