Došlo je do problema pri učitavanju komentara.

Blokirana IP adresa na Firewall-u servera

Portal za podršku  »  Baza znanja  »  Pregled članka

  Štampa

Vaša konekcija ka ovom serveru je blokirana na firewall-u servera.
Your connection to this server has been blocked in this server´s firewall.

 

Ukoliko prilikom posete sajtu dobijate poruke prikazane iznad, to najčešće znači da je zbog većeg broja pogrešno unetih pristupnih podataka za Email, FTP, cPanel i druge servise ili višestrukih pokušaja pristupa admin panelu sajta došlo do blokade Vaše IP adrese. Blokada takođe može biti izazvana i raznim drugim aktivnostima na našim servisima ili aplikacijama Vaših sajtova, ako naš bezbednosni sistem Vaše aktivnosti okarakteriše kao maliciozne.

 

Naši serveri koriste automatizovan višeslojni sistem nadzora i zaštite koji služi da spreči hakerske napade, razne vrste malicioznih aktivnosti, brute-force napade i krađe korisničkih podataka.

 

Ovo je samo privremena blokada koja se uklanja automatski nakon 15 minuta, pa ako znate šta ste pogrešili i čime ste izazvali blokadu, dovoljno je da sačekate 15 minuta i da ubuduće vodite računa da ne ponavljate istu grešku, jer će višestruke privremene blokade dovesti i do trajne blokade pristupa.

 

Ukoliko ne možete da utvrdite razlog zbog koga je došlo do blokade Vaše IP adrese ili je došlo do trajne blokade, možete da kontaktirate našu tehničku podršku i pritom prosledite svoju IP adresu.

 


Podeli na
Da li Vam je ovaj članak koristio?  

Povezani članci

© DreamWeb | Hosting